Most500

Press

What the media writes about InvestInRelations and our services


Veckans Affärer 8 oktober 2014

Här är 31 toppkvinnor redo för större uppdrag Hittar du inga kvinnor till styrelsen? Du kan sluta leta nu. VA har tagit fram 31 vd:ar och 800 toppchefer från Sveriges 500 största bolag med just den kompetens alla vill ha.

Nyheter 24, 27 september 2014

Vill göra styrelserna jämställda – listar 800 kvinnor som platsar Med hjälp av en databas som innehåller 800 namn på kvinnor som har det som krävs för att sitta i bolagsstyrelser tar Camilla Wagner nu sikte på att göra styrelserna mer jämställda.

Veckans Affärer 22 september 2014

Slut på ursäkten att kompetensen inte finns - nu listas 800 kvinnor som platsar i styrelser Listan innehåller runt 800 kvinnor som alla har den kompetens och erfarenhet som krävs för att sitta i en styrelse för ett börsbolag. Förhoppningen är att bolagen ska sluta skylla på att kompetensen inte finns och istället skapa mer jämnställda styrelser.

Dagens Nyheter 22 september 2014

Finnes: 800 kvinnor till bolagsstyrelserna Nu kan börsbolagen vinka adjö till alla sina ursäkter om bristande kvinnlig styrelsekompetens. Det hävdar organisationskonsulten Camilla Wagner. I dagarna lanserar hon en ny databas med 800 tunga kvinnliga kandidater.

Aftonbladet 22 september 2014

Se hit! Här är de - kvinnorna ni söker.
Databas vaskar fram kvinnor till framtidens bolagsstyrelser Nu kan storföretagen sluta skylla ifrån sig. Inom kort lanseras en databas med 800 tunga kvinnliga kandidater. Det är bara att välja och vraka. – Jag har alltid vetat att det finns kvinnor med rätt kompetens. Nu ska de presenteras för storföretagens valberedningar, säger Camilla Wagner som tagit fram databasen.

Resume 18 september 2014

Tidigare VA-profil ska minska brist på kvinnor i styrelser Förra VA-medarbetaren, Camilla Wagner har inlett ett samarbete med Invest in Relations. Samarbetet har utmynnat i en tjänst som gör att det går att matcha bolagens styrelsebehov med kvinnlig kompetens och på så sätt öka andelen kvinnor i svenska styrelser.